Tv abonnement met Turkse zenders

 

Met een aantal van ruim 400.000 zijn personen met een Turkse etnische achtergrond sterk vertegenwoordigd in Nederland. Velen van deze 400.000 personen spreken, schrijven en lezen Turks, waardoor er een markt ontstond voor Turkse tv zenders in Nederland. Een aantal tv abonnement providers zijn hier al enige tijd op ingesprongen door bij de bestaande tv zenders ook een extra Turks pakket aan te bieden. Maar wat is nu waar verkrijgbaar?

Welke Turkse zenders zijn er in Nederland verkrijgbaar?

Mocht u een tv abonnement of een alles in 1 pakket willen afsluiten met als extra optie een Turks zender pakket is het handig te weten welke zenders u bij welke tv provider krijgt aangeboden en wat de extra kosten daar voor zijn. Op http://www.allesin1-pakket.nl vind u een overzicht wat u een beter inzicht geeft wat er vandaag de dag aangeboden wordt.

Ziggo Turkse tv zenders

Ziggo biedt als optie een tv pakket aan bestaande uit 9 Turkse tv zenders voor een meerprijs van € 7,95 per maand. Voor dit bedrag krijgt u toegang tot de volgende zenders:
ATV Avrupa is een familiezender
TGRT EU is een nieuwszender die uitzendt vanuit Duitsland
Kral TV is een muziekzender
Haverturk is een nieuwszender
Planet Turk
Show TV
Euro D
Euro Star
Samanyolu Avrupa

KPN Turks zender pakket

KPN heeft een zender pakket welke bestaat uit 7 Turkse kwaliteitszenders. De kosten voor dit pakket zijn € 7,50 extra per maand. Hiervoor heeft u toegang tot de onderstaande zenders:
ATV Avrupa
TGRT EU
Haberturk
Planet Turk
Show TV
Euro D
Euro Star

Caiway Turks zender pakket

Bij de provider Caiway, welke vooral in het Westland zijn producten aanbiedt, heeft u de mogelijkheid om een pakket aan uw abonnement toe te voegen met maar liefst 10 Turkse zenders voor € 8 per maand extra. Hierbij moet wel opgemerkt worden dat een zender als CNN Turk over het algemeen bij de meeste providers standaard wordt aangeboden buiten het Turkse zender pakket.
ATV Avrupa
TV8 met onder andere het hitprogramma The Voice of Turkey
Samanyolu TV
TGRT EU
Haberturk
Show TV
Euro D
EuroStar
CNN Turk
NTV
Als note: op deze site worden de pakketten van Caiway niet vergeleken en aangeboden.

En de andere providers?

Xs4all en Telfort bieden hetzelfde pakket aan als KPN, beiden doen dit ook voor een meerprijs van €7,50 per maand.
Bij Tele2, Vodafone, Fiber en Online.nl heeft u niet de mogelijkheid om een extra Turks tv pakket te bestellen en zult u het moeten doen met het bestaande zender aanbod met hooguit 1 of 2 Turkse zenders.